9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

HAZAI PÁLYÁZATOK

”HALADJUNK EGYÜTT A DIGITALIZÁCIÓ BOROSTYÁNKŐ ÚTJÁN”

Kedvezményezett neve: Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület
Projektazonosító: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01683
Projektcím: "Haladjunk együtt a digitalizáció borostyánkő útján"
Támogatási összeg: 15 000 370 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt befejezésének ideje: 2022.06.30.

A projekt tartalma: A Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület és Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata által megvalósuló projekt keretében Szombathely város lakosságának minél szélesebb köre megismerheti a modern digitalizációs eszközöket. A projekt megvalósításával a város digitális fejlettsége javul, a lakosság könnyebben igazodik a kor tempójához, technikai fejlődéséhez. A projekt által érintett közvetlen célcsoportok a 4-17 éves fiatalok, 18-40 éves, 41-65 éves és 65év feletti felnőttek. Olyan egyedülálló élményalapú, gyakorlati bemutatókkal ötvözött programok kerülnek megvalósításra, melyek keretében a célcsoportok tudásuknak és igényüknek megfelelő szinten megismerkedhetnek digitális technológiákkal.

Ezenkívül olyan helyi értékeket bemutató innovatív digitális anyagok készítése is megvalósul, amely lehetővé teszi a digitális turizmust, a helyi történelmi, kulturális, közösségi értékek kiterjesztett valóságban történő megjelenítését. 
                                                                                                              

 
 

”A HAZAI CÉGEK EIT MANUFACTURING-BEN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELÉNEK TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI PROGRAMPOK RÉVÉN"

 
Kedvezményezett neve: Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület
Projektazonosító: 2021-1.2.1-EIT-KIC-2021-00001
Projektcím: A hazai cégek EIT Manufacturing-ben történő részvételének támogatása vállalkozásfejlesztési programok révén
Támogatási összeg: 28 560 007 Ft
Támogatás mértéke: 95,2 %
Tervezett befejezés: 2024.11.30.


A projekt tartalma: A Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület, mint az EIT Manufacturing kizárólagos magyarországi képviselője, az EIT Manufacturing minél szélesebb ismertségének biztosítása érdekében vállalkozásfejlesztési tevékenységeket valósít meg. A pályázat keretein belül megvalósuló feladatok a hazai gyártócégek digitalizációs és gyártástechnológiai képzése, mentorálása, start-up-ok mentorálása, számukra nemzetközi szakmai tanulmányút szervezése. A projekt sikeres megvalósítása révén a hazai vállalkozások és egyéb szervezetek nagyobb eséllyel pályázhatnak EIT és más pályázati forrásokra, valamint várhatóan jelentősen több nemzetközi együttműködésben vehetnek részt.

 
]