9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Vegyen részt a PBN partnereként az IPAR NAPJAIN és látogasson el standunkra!

Tisztelt Partnerünk!
 
Ezúton meghívjuk Önt 2024. május 7-10. között a MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításokra, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A kiállítás-együttesen cégünk is részt vesz, am-LAB digitális innovációs központjával.
A cégünk partnerei előzetesen online regisztrálhatnak a kiállítás-együttes honlapján vagy a HUNGEXPO applikációban, mely regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/pbn

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot kinyomtatva vagy telefonon hozza magával, majd azt felmutatva, a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra!
 
Látogasson el innovációs központunkhoz a G pavilon 604-es standján!
 
Miért érdemes ellátogatni a kiállításra?

A HUNGEXPO májusi ipari szakkiállítás-együttese tehát kiváló alkalom arra, hogy a különböző ágazatok képviselői kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra, de mindenekelőtt arra, hogy üzletet, együttműködési megállapodásokat kössenek egymással. A kiállítók széles kínálatot vonultatnak fel: bemutatják költséghatékony megoldásaikat, melyekkel csökkenteni lehet a kiadásokat, tájékoztatást adnak a modern vagy „zöld” üzletvezetéshez szükséges legújabb trendekről, segítséget nyújtanak a digitalizáció bevezetésében, ismertetik termékeiket, szoltáltatásaikat, melyekkel optimalizálni lehet például a gyártást vagy a raktárkapacitást.
 
A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.
 
A kiállítások weboldalain ismét megtalálható a „Partnertalálkozó” díjmentes szolgáltatás, melynek segítségével a látogatók a rendezvény ideje alatt hatékonyabban megszervezhetik találkozóikat a résztvevő cégekkel, hiszen a kiállítások honlapjain előzetesen találkozót tudnak egyeztetni a kiállítókkal.

Szintén a látogatók kényelmét szolgálja a HUNGEXPO applikáció, melyet könnyű használni és néhány kattintással regisztrálni is lehet a kiállításokra, mely regisztráció díjmentes belépést biztosít a rendezvényre. (Egy regisztrációval minden egyidejű kiállítás megtekinthető.) Azon kívül, hogy az applikáció egyszerű regisztrációt biztosít, meg lehet jelölni benne a fontos kiállítókat, előre meg lehet vele tervezni a napi programot és segíti a helyszíni tájékozódást a kiállítói lista menüpont alatt található térképpel.
 

Bővebb információ, folyamatosan frissülő kiállítói lista és programkínálat: www.iparnapjai.huwww.automotivexpo.hu
]