9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás

2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek.
Május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.
 
Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója évek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállítás-együttes minden év májusában egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek egyaránt, hogy bemutassák termékeiket, portfóliójukat, újdonságaikat, fejlesztéseiket olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.     
A rendezvény iránt minden évben nagy az érdeklődés nem csak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállítás-együttesen.
 
Az AUTOMOTIVE HUNGARY a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára olyan egyedülálló fórum, ahol a járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhatnak egymással, bemutathatják azokat az innovációkat, termékeket, szolgáltatásokat, melyek hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességének növeléséhez.
 
A HUNGEXPO májusi ipari szakkiállítás-együttese tehát kiváló alkalom arra, hogy a különböző ágazatok képviselői kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra, de mindenekelőtt arra, hogy üzletet, együttműködési megállapodásokat kössenek egymással. A kiállítók széles kínálatot vonultatnak fel: bemutatják költséghatékony megoldásaikat, melyekkel csökkenteni lehet a kiadásokat, tájékoztatást adnak a modern vagy „zöld” üzletvezetéshez szükséges legújabb trendekről, segítséget nyújtanak a digitalizáció bevezetésében, ismertetik termékeiket, szoltáltatásaikat, melyekkel optimalizálni lehet például a gyártást vagy a raktárkapacitást.
 
A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.
A kiállítási csokrot széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. A hagyományokhoz híven, a partnerek közreműködésével, mérnökkamarai konferenciák az e-mobilitásról és napjaink energetikai, elektrotechnikai kérdéseiről, hegesztéstechnikai továbbképzések és műanyagipari előadás-sorozatok várják a szakembereket a Kiállítási Központ termeiben. Lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián. A szakmai programokhoz a résztvevő kiállítók is csatlakoznak előadásaikkal, workshopjaikkal.
Lesz bemutató a Magyar Ipari Célgép Nagydíj nyertes gépeiből, találkozó a résztvevő cégekkel, ismertető az idei versenyről. A kiállítás 3. napján kerül megrendezésre a munkavédelmi konferencia, melynek középpontjában a munkavédelem különleges, újszerű és aktuális részei állnak, amelyekkel a munkáltató és a munkavédelmi szakember is találkozni fog a jövőben.
 
A kiállítások weboldalain ismét megtalálható a „Partnertalálkozó” díjmentes szolgáltatás, melynek segítségével a látogatók a rendezvény ideje alatt hatékonyabban megszervezhetik találkozóikat a résztvevő cégekkel, hiszen a kiállítások honlapjain előzetesen találkozót tudnak egyeztetni a kiállítókkal.
Szintén a látogatók kényelmét szolgálja a HUNGEXPO applikáció, melyet könnyű használni és néhány kattintással regisztrálni is lehet a kiállításokra, mely regisztráció díjmentes belépést biztosít a rendezvényre. (Egy regisztrációval minden egyidejű kiállítás megtekinthető.) Azon kívül, hogy az applikáció egyszerű regisztrációt biztosít, meg lehet jelölni benne a fontos kiállítókat, előre meg lehet vele tervezni a napi programot és segíti a helyszíni tájékozódást a kiállítói lista menüpont alatt található térképpel.
 
A PBN partnerei előzetesen online regisztrálhatnak a kiállítás-együttes honlapján vagy a HUNGEXPO applikációban, mely regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/pbn
 
Bővebb információ, folyamatosan frissülő kiállítói lista és programkínálat: www.iparnapjai.hu; www.automotivexpo.hu
 
]