9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Elindult a SpinIT projekt!

A projekt elsősorban a kevésbé fejlett területekre összpontosít, különösen Kelet- és Délkelet-Európára, ahol az innovációs kapacitásban mutatkozó egyenlőtlenségek és az ökoszisztémák elszigeteltsége továbbra is fennáll.

A SpinIT célja, hogy közvetlenül befolyásolja az innovációs közvetítőket, a startupokat, a kis és középvállalkozásokat (kkv-kat) és a fejlett ökoszisztémákat; bevonja a stakeholderek széles körét; és felhívja a figyelmet az ökoszisztéma-kapcsolatok és az intelligens szakosodási stratégiákhoz (S3) igazított készségfejlesztés előnyeire.

Fókusz: IT, Ipar 4.0, ágazati együttműködés
A projekt a Duna régió 9 országának 10 helyszínén működik, felismerve, hogy a regionális kihívások transznacionális megközelítést igényelnek. A SpinIT elősegíti a tudáscserét és a pilot (kísérleti) projektek transznacionális megvalósítását a digitalizáció, az intelligens szakosodás és a fenntartható fejlődés támogatása érdekében a régió egészében.

Projektindító találkozó
A közelmúltban megtartottuk az első online találkozót, ahol sor került a partnerek bemutatkozására, illetve a projekt tevékenységeinek rövid áttekintésére.
 

A projekt elérhetősége:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/danubespinit/
A cikk tartalma a szerzők véleményét tükrözi, és semmilyen módon nem tükrözi az Európai Unió véleményét.
]