9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

A PBN lett az Év Felelős Foglalkoztatója

Az a megtiszteltetés érte a Szombathelyen működő Pannon Gazdasági Hálózat (PBN) szervezetét, hogy az OFA Nonprofit Kft. által immár nyolcadik alkalommal meghirdetett, az "Az Év Felelős Foglalkoztatója" díjátadón, az „Egyéb gazdálkodó szervezetek kategóriában”, országosan első helyezést ért el.
 
 
 
A díjat Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter adta át. Külön öröm, hogy a Fiatalokért Különdíjat is elnyerte a PBN, melyet Almási Erzsébet, az OFA Nonprofit Kft. ügyvezetője adott át.
A díj azon megtisztelő elismerések sorába illeszkedik, mint a legjobb Digitális Innovációs Központ díja, melyet európai versenyben kapott meg a PBN, az Európai Unió biztosának méltatásával; illetve Szombathely Megyei Jogú Város és a Vas Megye közgyűlése által adott minőségi díjak.
 
 
 
Nagy lelkesedéssel folytatja tovább a munkáját a PBN, a digitalizáció és zöld átállás területén megvalósított eddigi programjaival.
Végezetül egy jelentős szakmai mérföldkő a szervezet életében, hogy 2023. novemberében immár meghaladta a nemzetközi megmérettetésben elnyert projektek száma a 100-at. Az európai porondon történő versenyben a PBN Magyarország egyik legtöbb nemzetközi konzorciumot vezető szervezetévé vált, évente közel ezer szombathelyihez és vállalkozóhoz, diákhoz eljuttatva a digitális technológiák legújabb fejlesztéseit.
 
]