9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

PROthermae


Termékfejlesztés és szolgáltatás professzionalizálás a kis és közepes vállalkozások körében a gyógyfürdők területén. 

Rövidítés: PROthermae
Keretprogram: Ausztria-Magyarország határon átnyúló együttműködés 2007-2013
Idő: 2014.01.01 – 2014.12.31

Cél: A projekt célja új termékek és szolgáltatások fejlesztése kis- és középvállalkozások által a stájerországi termálterületen, valamint a Nyugat-Dunántúli Termálklaszter területén, hogy a magas minőségi elvárásoknak ne csak a termálfürdők, hanem tágabb környezetük is megfeleljen, a PROthermae tartós impulzusokat ad a magyar-osztrák határtérség turizmusának. A bilaterális víz-specifikum egyértelmű kínálati pozicionálása (súlypontok pl.: egészségügy, Spa, wellness, szépség, stb.) a bilaterális „Think-Pool”-ok – egy kreatív platform a víz témájában –, valamint a turisztikai és turizmushoz kapcsolódó kkv-k professzionalizálódásán keresztül valósul meg.  Mivel mindig a vállalkozások nyeresége áll a középpontban, a víz témakörében keletkező új ötleteket kell kidolgozni, pilot tevékenységeken keresztül megvalósítani, és létező turizmus/termálhálózatokon keresztül kell felkarolni. Az úgynevezett „segítség az önsegítésben” eszközével legalább 60 turisztikai és ahhoz kapcsolódó cégben.

Vezető Partner: Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület
Partnerek: Pannon Termál Klaszter, Gründer- & Servicezentrum Fürstenfeld, Thermenland Steiermark
A PBN tevékenysége: A Kis-, és középvállalkozói szféra bevonása a termálhoz, illetve a turizmushoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások fejlesztésébe


Az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program hivatalos honlapja: www.at-hu.net

 

A projekt az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Programban az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásával valósul meg.

 
]