9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

EIT - Jumpstarter

EIT Jumpstarter 2022
 
Kreatív közösség, fejlett know-how, egyedi program, szakértő oktatók és mentorok – ez az EIT Jumpstarter. Célja az innovátorok, vállalkozók támogatása a legjobb szakértők, kreatív közösség és egyedi know-how közreműködésével. A program segítséget nyújt a vállalkozóknak az életképes üzleti modell felépítésében, validáltatni üzleti koncepciójukat illetve kidolgozni üzleti tervüket.  A program az EIT Health, EIT Raw Materials, EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing és EIT Urban Mobility által kerül megrendezésre.
 
Ki jelentkezhet?
Olyan tudományos projektcsapat tag, innovátor, tudós, PhD vagy mesterszakos hallgatók jelentkezését várjuk, akik az ötletüket a piacra szeretnék vinni.
 
Mit tartalmaz a program?
A program 8 hónapos időtartama alatt a résztvevők kiválasztják illetve validálják az innovatív ötletük számára a legmegfelelőbb üzleti modellt. A kurzusok a Szilícium-völgyből származó lean start-up módszertanra épülnek, melyet az európai környezetre formáltak. Piacszegmentáció, ügyfélérték-ajánlat, pénzügyek, befektetési alapismeretek, jogi alapok – többek között ezekről tanulhat a programban.
 
Ötletek kiválasztása és kiértesítés: 2022. május 4.
Online bootcamps: 2022. május- június
Helyi tréningek: 2022. július-szeptember
Finálé: 2022. november
 
A program résztevői szállás illetve utazási támogatásban részesülnek, valamint kategóriánként a legjobb csapatok 10 000 eurót  nyerhetnek.
 
Részletes információk és jelentkezési feltételek:
https://eitjumpstarter.eu/why-eit-jumpstarter/
https://apply.eitjumpstarter.eu/terms-and-conditions

Jelentkezési határidő: 2022. április 10.
Jelentkezzen most!
 
Kontakt:
EIT Manufacturing: Dr. Verónica Rodríguez García, veronica.rodriguez@eitmanufacturing.eu
EIT Manufacturing Hub Hungary: Szuák Virág, eit.manufacturing.hungary@pbn.hu
]