9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Jelentkezzen most a Discover Vienna : Manufacturing Edition felhívásra
2 hét Bécsben – Jelentkezzen most a Discover Vienna : Manufacturing Edition felhívásra

 

Az EIT Manufacturing Co-Location Centre East és a Vienna Business Agency új programot dolgozott ki a közép- és kelet-európai feldolgozóiparban működő induló és növekvő innovatív vállalkozások számára: Discover Vienna : Manufacturing Edition.
Ezzel a programmal a szervezők meghívják a fiatal vállalatokat Bécsbe, hogy felfedezzék a város iparát és az induló vállalkozási ökoszisztémáját. Legfeljebb 10 induló vállalkozás vehet részt a programban. Ezen felül a nyertes vállalkozások két hónapos üzleti tanácsadást és mentorálást kapnak az EIT Manufacturing szakértőitől.
 
Bécs közismerten a világ legélhetőbb városa, mivel a város fő területeinké kialakításában emberközpontú legyen az gazdaság, oktatás, közlekedés, digitalizáció vagy bármi más. Az osztrák főváros hosszú múltra tekint vissza a gyártással kapcsolatos innováció területén. Több mint 8500 vállalattal több mint 12,3 milliárd euró bevételt generál, valamint a feldolgozóipar lehetővé teszi a jövő orientált munkahelyeket, és ösztönzi a növekedést és az innovációt a városban. Bécs közép-európai start-up hotspotként is megalapozta magát, amely vonzó az osztrák és külföldi innovatív befektetők számára.
 
A „Discover Vienna: Manufacturing Edition” keretében, az EIT Manufacturing CLC East és a Vienna Business Agency 10 közép- és kelet-európai ország induló vállalkozásának ad lehetőséget arra, hogy részt vegyen egy kéthetes intenzív programban az osztrák fővárosban. 2021 novemberében a fiatal alapítókat meghívják Bécsbe, hogy felfedezzék a helyi ipari és vállalkozói ökoszisztémát.
A Bécsben való tartózkodás alatt az induló vállalkozások megismerkedhetnek és kapcsolatot építhetnek potenciális befektetőkkel, látogatást tehetnek kulcsfontosságú ipari partnereknél, találkozhatnak más vállalkozókkal, valamint tájékoztatást kapnak a legújabb finanszírozási és technológiai lehetőségekről is. Ezen felül a résztvevők vállalkozásfejlesztési képzésben és beruházási készséggel kapcsolatos mentorálásban részesülnek.
 
A bécsi tartózkodásuk alatt az EIT Manufacturing CLC East szabad irodahelyiséget biztosít az induló vállalkozások képviselőinek; a Bécsbe és onnan történő utazás, valamint a szállás költségeit a szervezők fedezik. Emellett minden nyertes két hónapos induló mentorálásban részesül az EIT Manufacturing csapatától, valamint nemzetközi láthatóságot és nyilvánosságot kap a szervezők kommunikációs csatornáin. A Discover Vienna: Manufacturing Edition rendezvényen való részvétel belépési pont lehet az EIT Manufacturing finanszírozási lehetőségeihez, és lehetővé teszi az induló vállalkozások számára a CLC East partnerhálózathoz való hozzáférést.
 
Ki vehet részt a Discover Vienna: Manufacturing Edition programban?

Azok az induló és növekvő vállalkozások vehetnek részt, amelyek rendelkeznek a gyártás területén megoldásokkal, és az alábbi országok valamelyikébe vannak bejegyezve: Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Görögország, Magyarország, Észak-Macedónia, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. A vállalatok nem lehetnek nyolc évnél idősebbek, és legalább két taggal kell rendelkezniük. A pályázóknak túl kell lépniük a prototípus szakaszon, és sikeresen el kellett már indulniuk a hazai piacon.
 
Minden információ a Discover Viennal:Manufacturing Edition programról megtalálható az EIT Manufacturing honlapján. Jelentkezési határidő 2021. október 11., 12:00
 
Jelentkezzen most: https://eitmanufacturing.eu/discover-vienna-manufacturing-edition/

]