9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

BoostUp! RIS 2021 Pitching Competition



BoostUp! RIS 2021 Pitching Competition

Megnyílt a jelentkezés a BoostUp! versenyre, melynek határideje 2021. április 26.
 
A BoostUp! RIS egy páneurópai üzleti verseny, az EIT Manufacturing szervezésében, innovatív projektek, startup-ok, scaleup-ok és kkv-k számára a feldolgozóipari szektorból.
 
Olyan csapatokat és vállalkozásokat keresünk, amelyek megoldásai és ötletei a gyártási megoldások témaköréhez kapcsolódnak és az EIT Manufacturing zászlóshajóinak egyikéhez, valamint a verseny kiírásban felsorolt ​​technológiai területek egyikéhez illeszkednek.
 
 
A jelentkezők a következő három kategória egyikében nyújthatják be pályázataikat:
 
  • A CREATE szegmensbe innovatív projekteket keresünk, amelyek készen állnak olyan vállalkozás létrehozására, amely a gyártás kritikus fájó pontjaira reagál.
  • A startup és scaleup vállalkozásokat az ACCELERATE szegmensben való részvételre invitáljuk, hogy bizonyítsák, vállalkozásuk kész a nemzetközi szintérre lépésre vagy új ügyfélszegmensek felé való terjeszkedésre.
  • A TRANSFORM kategóriába KKV-k pályázatait várjuk, mely a versenyképesség következő szintjére emeli őket.
 
 
A BoostUp! RIS döntősei ötleteiket és megoldásaikat a 2021. május 11- 12-én megrendezésre kerülő versenyen adják elő, az EIT Manufacturing által szervezett Manufacturing Days keretében, a ViennaUP ’21 részeként, mely az egyik legnagyobb európai start-up fesztivál.
A nyertesek nemzetközi nyilvánosságot, pénzjutalmakat (K+F és piacra jutás támogatására), és dedikált szolgáltatáscsomagokat nyerhetnek, amelyeket az EIT Manufacturing Business Creation csapata biztosít.
 
Az érdeklődő csapatok a program oldalán regisztrálhatnak és további információkat találnak az útmutatóban.
 
Minden érdeklődő díjmentesen vehet részt a rendezvényen egy regisztrációt követően.
]