9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

PBN - CrowdStream záró konferenciája Várnában került megrendezésre.

A CrowdStream projekt záró konferenciáját Várnában tartották 2019. május 28-án 

A projekt záró konferenciáján sok európai és helyi szakértő és találkozott akik megosztották egymással tapasztalataikat és tudásukat a tömegfinanszírozás területéhez kapcsolódóan.

A konferenciát Peter Manchev Varna regionális kormányzóhelyettese és Mariana Kancheva, az UBBSLA ügyvezető igazgatója nyitotta meg.Üdvözlő beszédében Manchev elmondta, hogy Várna Bulgária egyik vezető városa a közösségi finanszírozás területén.

Az első panelt Dragan Kovacevic (AEI) előadásával kezdődött meg. Kovacevic előadásának fő támája a CrowdStream projekt és annak sikerei voltak.Ezt követően Claudia Singer tartott előadást a Duna Régiós startégiáról.

Claudia Singer előadását, egy nyílt panelbeszélgetés követte a CrowdStream-ről - a projekt fő eredményeiről és a stratégiai hozzájárulásokról.

A második szekció fő témája az „Az alternatív finanszírozás minőségi kerete” volt. Ez a szekció a tömegfinanszírozás mint új eszköz fontosságát vizsgálta az alternatív finanszírozási lehetőségek összefüggésében.

 

 

Ezt a szekciót a „Kapacitásépítés” elnevezésű panel követte. A panelek előadói megosztották véleményüket az alternatív finanszírozással kapcsolatban, valamint a CrowdStream projekt keretében támogatott kapányokról is szó esett.

A záró szekció résztvevői a következő témát tárgyalták: „Innovációs keretek és a követő lépések”.

 

 

 

"A projekt az Interreg Danube Transnational Programban az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával valósul meg."

]