9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Fenntartható építőipari innovációk_ DECORATOR_Local World Cafe event

2024. február 28-án a kecskeméti Neumann János Egyetem adott otthont a DECORATOR projekt keretében szerveztett Local World Café-nak.

A "Smart City Factory PROGRAM-Intelligens és fenntartható ipari fejlesztés" című rendezvényen 16 személyes és 22 online résztvevő vett részt. Az összejövetel a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület társszervezésével valósult meg.

A megbeszélések elsődleges fókusza két kritikus téma körül forgott: a körforgásos kihívások és a digitalizáció az építőiparban.

Az esemény hangsúlyozta a fenntartható gyakorlatok és a digitális eszközök alkalmazásának fontosságát az építőipari ágazat hatékonyságának és rugalmasságának növelése érdekében. Az együttműködő környezet lehetővé tette, hogy a kkv-k, a vállalkozástámogató szervezetek és a felsőoktatási intézmények érdekeltjei megosszák egymással meglátásaikat és tapasztalataikat.

A Local World Café értékes platformként szolgált az eszmecseréhez és az iparági kihívások innovatív megoldási javaslataihoz. A résztvevők visszajelzései túlnyomórészt pozitívak voltak, kiemelve a kollektív fellépés és az ágazatközi együttműködés fontosságát.

Az esemény során szerzett meglátások és a javasolt megoldások jelentősen hozzájárulhatnak a PBN céljainak előmozdításához, elősegítve egy fenntarthatóbb és digitálisan fejlettebb építőipar kialakulását.

Délelőtti szekció: https://www.youtube.com/live/33pC0IhknqM

Délutáni szekció: https://www.youtube.com/live/YA2zJrmyP60

]