9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

EIT Jumpstarter 2023

Európa egyik legjobb programja a korai stádiumban lévő innovátorok számára 2023-ban ismét elindul. Jelentkezz most, és csatlakozz az EIT Jumpstarterhez, és tartozz az EIT legnagyobb innovációs hálózatához. Kilenc kategóriában jelentkezhetsz a hatalmas, akár 10 000 eurós főnyereményért. A jelentkezéseket 2023. április 16-ig, közép-európai idő szerint 23:59-ig lehet benyújtani.

Ahhoz, hogy új ötleteket vigyen piacra, Európának ápolnia kell tehetségállományát. Kutatók, tudósok és korai vállalkozók ezrei dolgoznak élvonalbeli ötleteken Közép-, Kelet- és Dél-Európa több mint 25 országában. Sokan közülük innovációkat építenek, de hiányoznak az üzleti ismeretek, a hálózatok vagy a piaci érvényesítés. Az EIT Jumpstarterrel ezt megkaphatják. Szeretnénk kezdeményezni a technológiai trendek korai elfogadását, felülírni a hype-görbéket, és hosszú távú értéket kívánunk nyújtani az európai mélytechnológiai ökoszisztéma számára.
Már 750 csapatnak segítettünk különböző iparágakban és régiókban. Ha Te vagy ismerősöd szeretne csatlakozni az európai változást előidéző új hullámhoz, jelentkezz most a következő kategóriák egyikében: Egészségügy, Élelmiszer, Nyersanyagok, Innoenergia, Városi Mobilitás, Gyártás, Digitális, Új európai Bauhaus vagy Rebuild Ukraine.

Miért érdemes jelentkezni?

Az EIT Jumpstarter több mint 20 közép-, kelet- és dél-európai ország diákjai, doktori, kutatói és vállalkozói számára nyitott, köztük Ukrajna, Törökország és a Nyugat-Balkán.
Hét innovációs közösség legjobb szakértői alakították ki. Tanterve válaszol azokra a fő kihívásokra, amelyekkel a kutatók és tudósok szembesülnek saját mélytechnológiai vállalataik alapítása során.
Az EIT Jumpstarterrel közvetlen betekintést nyerhetsz az iparág dinamikájába és trendjeibe, és feljebb léptetheted üzleti felkészültségi szinted. Az igazán egyedi, több ágazatot átívelő környezet megkönnyíti a kezdést.
Az egyik tavalyi győztes Thertact lett, aki az Egészségügyi részlegben versenyzett. André Perrotta azért ajánlja az EIT Jumpstartert, mert a program segített nekik „megérteni, hogyan kell árat szabni a terméknek, és milyen lépésekkel tegyék befektetésre alkalmassá, hogy tovább fejleszthessék”.

 
Mit nyújt a program?

A programon keresztül a következőket kapod:
  • Képzés tapasztalt innovátoroktól
  • Otletelési folyamat támogatása üzleti ismeretek fejlesztésével
  • Ágazatokon átívelő validálás a termék/megoldás piaci illeszkedésének eléréséhez
  • Támogatás az utazás és a szállás fedezésére, vagy a projekt fejlesztésére és az induló vállalkozás létrehozására
  • Hozzáférés az EIT Alumnihoz és a befektetői hálózathoz
  • Vállalkozói eszköztár az üzleti modell létrehozásához és megújításához
  • Lehetőség a 10 000 eurós első díj megnyerésére
 
A jelentkezéseket 2023. április 16-ig lehet benyújtani.
 
A feltételekért és a jelentkezésért látogass el az https://apply.eitjumpstarter.eu/  oldalra.
 
 
]