9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

KKV átalakítási projekt



Az EIT Manufacturing több mint 1 millió EUR pénzügyi támogatást, valamint külön szakértői támogatást kínál a kkv-k átalakítási projektjeihez
 
Kkv-átalakítás felhívásunk azon kkv-k támogatására irányul, akik átalakítási projektet terveznek megvalósítani gyártósoraikon vagy termelési rendszereiken.
 
Ki pályázhat?
 
Olyan kkv-kat keresünk, amelyek:
  • Készen állnak arra, hogy a versenyképesség következő szintjére lépjenek, és átalakítási projektet hajtsanak végre a gyártósorukhoz és / vagy a termelési rendszerükhöz kapcsolódóan
  • Megfelel EU-s kkv meghatározásának, amely magában foglalja, hogy „kevesebb mint 250 alkalmazottat foglalkoztat… éves forgalma nem haladja meg az 50 millió eurót… és / vagy az éves mérlegfőösszeg nem haladja meg a 43 millió eurót”.
  • A székhely a Horizon Europe országainak egyikében van, és jelentős kereskedelmi vagy ipari jelenléttel rendelkezik a Horizon Europe más országaiban.
  • A kereskedelmi jelenlét a vállalat értékesítésének 20% -át meghaladja, míg az ipari jelenléte a vállalat munkaerejének 20% -át meghaladó.
 
Készen áll a jelentkezésre?
 
A felhívás 2021. szeptember 30-ig, (CEST) 23: 59-ig tart.
Kérjük, olvassa el a versenyfeltételeket, ha további információt szeretne kapni a jelentkezés folyamatáról és a programról.
Tájékoztató jellegű webes szemináriumok kerülnek megrendezésre minden héten, amíg a felhívás nyitva áll. A dátum és az idő, valamint a következő webináriumra való regisztráció lehetősége az alábbi linkre kattintva lehetséges.
 
Ha további kérdése van, forduljon Farugh Ebrahimpurhoz.
 
Hasznos linkek:


A FELHÍVÁSRÓL BŐVEBBEN
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
JELENTKEZÉS A KÖVETKEZŐ TÁJÉKOZTATÓ WEBINÁRIUMRA
JELENTKEZÉS
 
]