9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

PBN-IMPROVE!-DIGICALL-HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁS

DIGICALL

“Segítünk a digitális megoldások megvalósításában”
 

A FELHÍVÁS CÉLJA

A felhívás célja, hogy innovatív megoldásokat valósítson meg a kkv-k életében egy olyan régiókon átívelő szolgáltatási rendszer tesztelésével, amely digitális alkalmazásokkal támogatja a határon átnyúló régió digitális fejlődését.
A felhívás célja továbbá, a digitalizációs eszközöket kézzelfogható alkalmazásokká alakítása az AT-HU DIH hálózat teljes portfóliójára támaszkodva.
 

A FELHÍVÁS TÉMÁJA

A felhívás  keretében  ingyenes szolgáltatás nyújtásra van lehetőség a Magyarországon vagy Ausztriában bejegyzett kkv-k és induló vállalkozások számára, szoros együttműködés keretében az IMPROVE! projektpartnerekkel mint megoldásszolgáltatókkal.

A projekt témájának kapcsolódnia kell a következő területek közül legalább egyhez:
 


TERMELÉS

MÉRNÖKI MEGOLDÁSOK
 

SZOFTVERES MEGOLDÁSOK
 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA/GÉPI TANULÁS
 

ELEKTRONIKA

 

 

TÁMOGATHATÓSÁGI FELTÉTELEK

 • A pályázatban egy egyszerű alkalmazásbemutatásra kell törekedni, továbbá a pályázónak meg kell határoznia a pályázat leadásakor azon digitális szolgáltatás(oka)t, melyeket igénybe kíván venni.

 • A PÁLYÁZÓ csak jogi vagy természetes személy által működtetett mikro-, kis- vagy középvállalkozás és induló vállalkozás lehet, aki a program területén gazdasági tevékenységet folytat (Magyarország: Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megye Ausztria: Nord -, Mittel- és Südburgenland, Wien, Wiener Umland-Südteil, Niederösterreich Süd, Graz und Oststeiermark), és társaságként vagy egyéni vállalkozóként működik  Magyarországon vagy Ausztriában.

 • A pályázó nem rendelkezhet tulajdonjoggal, tőkével és nem lehet vezetőségi tagja az IMPROVE!  projekt partnerszervezetinek (bővebben IMPORVE! DIGICALL dokumentum 10-es fejezetében) egyikében sem.

 • A pályázó csak egy pályázattal pályázhat a  felhívás keretében. Ha ugyanaz a pályázó több pályázatot is bead, úgy csak az első beérkezett kérelem kerül értékelése, minden további beérkezett kérelem érvényteleítésre kerül.

 • A beadott jelentekzésnek összhangabn kell lennie a felhívás céljával és témájával.

   

A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES LÉPÉSEK

(A beküldött űrlapokat német, magyar vagy angol nyelven kell kitölteni)

 1. A pályázati dokumentációban meghatározott formanyomtatványon benyújtott kérelmet elektronikus úton kell elküldeni az info@pbn.hu  címre ÉS másolatban az érintett regionális kapcsolattartónak is szerepelnie kell. (Jelentkezési lap, Pályázó nyilatkozata, De minimis nyilatkozat)

 2. Kérjük a pályázati e-mail tárgyában a következőt feltüntetni:
  Magyarul: IMPROVE!_Jelentkezés pilot projektre
  Németül: IMPROVE!_ Bewerbung für Pilotprojekt
  Angolul: IMPROVE!_Application for pilot project

   

REGIONÁLIS KAPCSOLATTARTÓK LISTÁJA


HATÁRIDŐK

FELHÍVÁS KEZDETE: 2021. január 25.
FELHÍVÁS VÉGE: 2021. április 30. (16: 00-ig)

 
A pályázat benyújtásának határideje: 2021.04.30. - 16:00 óráig
A döntési értesítő kiadásának és a szerződéskötés határideje: 2021.05.31
A pilot projekt kezdete: 2021.06.01
A pilot projekt vége és a jelentés benyújtásának határideje: 2022.03.31

 

FINANSZÍROZÁSI INFORMÁCIÓK

A jelen felhívás alapján elnyert szolgáltatásokat az IMPROVE! projekt nyújtja az együttműködési megállapodás alapján térítésmentesen. A támogatott szolgáltatások vissza nem térítendők és de minimis támogatásnak számítanak.
További részleteket az IMPORVE! DIGICALL dokumentumban találhat.

 

 

FONTOS DOKUMENTUMOK

                  
DIGICALL           JELENTKEZÉSI LAP

]