9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Data Bites – rendezvénysorozat



Data Bites – rendezvénysorozat


Mi is a Data Bites?

A legújabb technológiai és ipari ismeretek, érdekes információk könnyen érthető előadásokra lebontva. A CLC East elhozza Önhöz a szakértőket.

Az EIT Manufacturing CLC East 2021. május 25-én, 12:00 és 13:15 (CET) között rendezi meg a Data Bites következő eseményét, Dr. Barbara Mayerrel közösen.
Az esemény fő témája az intelligens gyártás: A gépek és az üzemek összekapcsolása informatikai hálózatokkal IoT-megközelítések segítségével.

A gyártó vállalatok digitális átalakulásának egyik lényeges eleme az intelligens gyártás. A legújabb kutatások olyan elméleti koncepciókhoz vezettek, amelyek összekapcsolják a gépeket és az informatikai hálózatokat az IoT megközelítésekkel. A vállalatok többsége azonban a digitális feltérképezés elején áll.

A rendezvénysorozat újabb eseményén, Barbara Meyer betekintést ad az intelligens gyártás elméleti koncepcióiba és a Smart Production Lab-ben már megvalósított jó gyakorlatokba, valamint az ügyfelek üzemeibe is, ahol bemutatják, hogyan lehet végrehajtani a gyártás digitalizálását lépésről lépésre.

A regisztráció itt érhető el:  https://zoom.us/webinar/register/WN_3MuBCgjSS4eIbuYRG_M3LA
]