9700 Szombathely, Zanati út 32-36.

+36 94 505 003

EN

Digi-B-Well
A kkv-k, az közigazgatási szervek és a felsőoktatási intézmények kapacitásának növelése a digitalizáció, a digitális korszakhoz illeszkedő irányítás és a digitális jólét elérése érdekében. 


Rövidítés:
 Digi-B-Well
Keretprogram: Interreg Central Europe
Projekt időtartam: 2024.06.01. - 2026.11.30.
 
A projekt célja:

A Digi-B-Well projekt fő célja, hogy növelje a közép-európai kkv-k, közigazgatási szervek és felsőoktatási intézmények kapacitását a digitális korszak kezelésére és a digitális jólét elérésére.  A Digi-B-Well a digitális ellenőrzésre és átalakításra vonatkozó megoldások kidolgozásával és végrehajtásával a működési hatékonyság, a versenyképesség és a szolgáltatásorientáltság javítását célozza. Emellett hangsúlyt fektet a digitális stressz és a kiégés megelőzésére is, különösen az 55 éves és idősebb munkavállalók körében. Összességében a Digi-B-Well olyan munkakörnyezet kialakítására törekszik, amely egyensúlyt teremt a digitális hatékonyság és a munkavállalók jóléte között.

 
Projekt partnerek:

  • Primorje-Gorski Kotar County (HR) - vezető partner
  • Alma Mater Studiorum - University of Bologna (IT)
  • Technical University Ilmenau (DE)
  • bwcon (DE)
  • Chamber of Commerce and Industry of Slovenia (SI)
  • Pannon Business Network Association (HU)
  • University of Economics in Bratislava (SK)
  • Regional Development Agency in Bielsko-Biała (PL)
  • City Lucenec (SK)

 
A PBN tevékenysége: 

A PBN aktívan részt vesz a digitális korszak irányítási és üzleti működési modellek kialakításában, a digitális és távmunka-kultúra előmozdításában, valamint az alkalmazottak digitális jólétének elősegítésében. Ez magában foglalja a digitális oktatási és készségfejlesztési kezdeményezéseket is. A PBN továbbá szerepet vállal a vállalkozás támogató szervezeteket célzó kísérleti intézkedések megvalósításában és cselekvési tervek kidolgozásában is. Emellett részt vesz a kapacitásépítési, kommunikációs és tudatosságnövelő tevékenységekben is, amelyek célja, hogy megváltoztassák az érdekelt felek hozzáállását és viselkedését a digitalizációval, a jólléttel és a digitális átalakulási folyamat egészséggel kapcsolatos szempontjaival kapcsolatban.

 
Projekt költségvetése:
A projekt teljes költségvetése:2 192 656,83 EUR
Teljes ERDF támogatás : 1 754 125,46 EUR
A PBN ERDF támogatása: 154 385,28 EUR

 
Projekt honlap:  https://www.interreg-central.eu/projects/digi-b-well/
Program honlap:  https://www.interreg-central.eu/
Kapcsolat: info@pbn.hu

 

„A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával valósul meg.”

]